Vihdoinkin sain pennun....Glenhouses Miss Namikiss, tottelee nimeä Nunna, muutti meille noin kuukausi sitten.  Minä sain vihdoinkin sen kauan odottamani Pummin pennun :)  Jeeee !!!  Nunna on terhakka,kaikkeen häntä heiluen, avoimin mielin suhtautuva sinisilmäinen aussienpentu. Nimi oli käytössä jo kasvattajalla, niin en katsonut aiheelliseksi sitä muuttaa :) Veli sai nimekseen Paavi, koska sillä on "paavinhattu" päässä ja "siivet" selässä :), pitäähän sen siskon sitten olla Nunna :)

 Mikä parasta, Kawa on ottanut heti pennun hyvin vastaan, kohtelee kuin olisi oma pentu. Leikit ovat aussiemaisen rajuja. Kawa olis ollut kyllä hyvä emä pennuilleen.

Kuukausi on nyt tutustuttu erilaisiin paikkoihin, käyty agilitykisoissa, raveissa, kaupungissa, tavattu erirotuisia niin isoja kuin pieniä koiria, leikitty lasten kanssa ja mikä parasta, leikit veljesten Paavin ja Jekun kanssa on parasta, Jekku muutti kans tähän lähelle, Muhokselle. Jekku on kuin pikkupummi :)

Ainakin tällä hetkellä näyttää, että Nunnasta saan monipuolisen harrastuskaverin, intoa ja rohkeutta on osoittanut. Innolla odotan yhteistä tulevaisuutta tämän "riiviön" kanssa :)

 

Tässäpä muutama Jarin ottama kuva, mukana myös sinisilmä velipoika Paavi, joka muutti Tupokselle Jaanan ja Jarin iloksi.:)

DSC_0034.jpg

 

Nunna%20piilossa.jpg

Nunna%20tuohi%20Paavi.jpgDSC_0080.jpgNunna%20ja%20Paavi.jpgDSC_0050.jpgDSC_0073.jpgNunna%20juoksee.jpg