Miru-kissa lähti koirien kanssa lenkille ja Jari sai  tallennettua kameralle hauskoja kuvia, kun Lysti haastaa Mirua leikkiin. smiley  Tuo Lystin ilme on kyllä auspaimaisen lystikäs cheeky Naurava Lysti cheeky


Ja sitten tuloksia :

Pummi kävi viikko sitten Maaningalla testauttamassa luonnettaan tällä "suomalaisella" tyylillä.  Kerkän ja Hynysen mielestä poitsulta ei oikein löytynyt taisteluhalua, kun ei alkanut alussa leikkimään, joten siitä -1 ja loppupisteet sitten 110.  Eli tuomareiden mielestä Pummin rivi oli +1,+1,+1,-1,+1,+2,+1,+2b,laukauskokematon. Tarkalleen sama rivi, kuin Kitka-emolla smiley  Olen nähnyt Pummin repivän Pirittan kanssa hyvällä otteella, mutta ilmeisesti vieras paikka ja vieraat ihmiset eivät nyt inspiroineet jätkää. Minähän en omien koirien kanssa mitään vetoleikkejä pysty harrastamaankaan, joten varmaan Kawakin, jos joskus sen vien testattavaksi luonnetestiin, saa miinuksia taisteluhalusta tai sitten ei...riippuu tuomareista...wink Pummi oli ensimmäinen Kitkan pennuista, joka kävi luonnetestissä. Mh-kuvattuhan on kolme. 

No sitten tänään sunnuntaina, viikko luonnetestin jälkeen, Pummi pääsi yhden mieluisen lajin pariin eli Muhokselle Mejä-kokeeseen.  Pummihan kisaa viime kesän menestyksen myötä Voittaja-luokassa. Ja sieltähän tuli ilahduttava soitto Pirittalta eli Pummi oli jäljestänyt vetisessä maastossa kesän ensimmäisen jäljen YKKÖS-tuloksen verran !!!
Jeeeee....hyvä Pummi, nenä toimii cool  Tuossa voi-jäljessä on sentään haastetta, mm. pituus, katko ja usea makuupaikka...    ONNEA kovasti vielä tätäkin kautta Piritta ja Pummi !!!!!!!

Onhan mekin kisattu eli viikko  sitten me oltiin Kawan kans parin startin verran kisaamassa Agilitya, mutta ei sieltä mitään jäänyt "käteen" eli ekalta radalta kielto ja siitä sitten yliaikaakin tuli ja toka rata meni heti alussa hyllyksi, kun menin muuttamaan ohjaussuunnitelmaa. indecision  Samoissa "skapoissa" oli myös Miru-kissan kaveri Lysti ykkösluokassa. Jaanalle ja Lystille tuli pari hylky-tulosta ja olikohan 10 ja sitten yks rata meni virheittä, mutta hieman yliaikaa tuli, kun Lysti  "himmaili" kontakteilla. Mutta Jaanan ohjaus on kehittynyt (muistaa jopa radat !wink), joten tuosta on hyvä jatkaa... yes

Huomenna alkaa Haku-treenit smiley Jeee..... Viikon päästä olisi pitkästä aikaa Kawalla "näytelmiinkin" osallistuminen. Kempeleessä on ryhmänäyttely, johon on ilmoitettu jopa 25 aussieta !