TK 2 BH AGI3 Namikiss Eye Twinkling  alias MASA  s.30.6.2002   täyttää tänään 15-vuotta !!!!!! 

Tälläisiä uutisia on ihana kirjoitella tänne blogiin. On niin kunnioitettava ikä!  Minusta nuo vanhukset ovat aivan hellyttävän ihania, voi miten minun sydän "lämpenee" niille. :) Masa on Namikin pennuista nyt ainoa, joka vielä saa viettää syntymäpäiviä, makoisia sellaisia kotonaan Espoossa, ehkä nuoremmat aussiet Hara ja Pärekin saa osansa :)

Lauran mukaan vointi ikään nähden on hyvä, samanlainen ollut jo vuosia, mieli virkeä. Dementiaahan sitä nyt tuon ikäisellä jo on jonkin verran ja kuulo on tietenkin lähes kokonaan mennyt tai on ainakin valikoiva :) Pilliin vihellykset kuulee. Näkö on kuitenkin säilynyt.  Masa on vielä leikkisäkin, juuri piti etsiä samanlainen uusi vinkuva lintu, kuin entinen oli, kun se meni rikki,:)   Ja sehän löytyi ja Masa oli onnellinen !

Tuon ikäisen koiran kanssahan mennään päivä kerrallaan, mutta toivottavasti niitä päiviä on vielä runsaasti, joita Masa saa viettää Lauran kanssa.... tai toisinpäin :)  Kiitos jälleen kerran Lauralle Masan hyvästä huolenpidosta, Masalla on ollut onni saada hyvä koti :)

Tässäpä pari syntymäpäiväkuvaa Masasta. Masalla oli ns. ruusukorvat, jotka myöhemmin meni suoraksi ja ne on nyt tuollaiset Lauran sanoin ihanat "rännikorvat" :) Masan tavaramerkki :)

 

Masa%2015%20vuotta%203.jpg

Masalla on toinen silmä ruskea ja toinen sininen. Noiden silmien perusteella laitoin sille virallisen nimen :)

Masa%2015%20vuotta%201.jpg

Masa%2015%20vuotta%204.jpg

Kukkaispoika :)