Ei syntynyt pennut vielä ystävänpäivänä, mutta eiköhän ne lähipäivinä synny. Kitkalla on varsin tukalat oltavat, läähättelee, eikä ruoka oikein maita.

Mutta ystävänpäivä vierähti muuten varsin mukavissa merkeissä. Minä ja Hanna järjestimme aussiemaisen päivän eli auspait hyvin tunteva "agilityguru" Mika Moilasen kouluttamaan agilityä tuonne meidän OKK:n hallille.  Mukaan mahtui 12 aussieta ohjaajineen. Ryhmät olivat mölleistä kolmosluokkiin.  Minä huolehdin Mikan muonituksesta, mutta ehdin toki myös katsomaan muiden suorituksia. Kyllä ausseissa on poweria Hymy  

Edellinen viikonloppukin meni agilityn merkeissä. Olin silloin toimitsijana Okk:n kisoissa. Siellähän oma kasvatti eli Nelli, Elisen ohjaamana, nousi lauantaina kakkosluokkaan ja heti nappasi nollavoiton ekassa kakkosluokan startissa. Ja sunnuntaina sama nollatahti jatkui, mutta nyt sijoitus oli neljäs minimaalisella aikaerolla kolmoselle hävinneenä eli ei ollut nousunolla. Mutta kolme puhdasta rataa on varsin hieno suoritus. Hyva Elise ja Nelli !

Nyt olen lomalla ja toivon, että ne Kitkan pentuset sieltä ilmestyisivät elinvoimaisina maailmaan lähiaikoina.