Laitetaanpas tänne nyt  tuloksia

Ensiksi terveystuloksia:

Kawa kävi kuvauttamassa 26.8. lähes koko kroppansa ja tulokset tuli tänään eli lonkat A/A ,  Kyynärät 0/0,  Polvet 0/0,  silmät tarkastettiin myös ja  terveet olivat.  Kaularanka,selkä ja häntä kuvattiin myös, mutta niistä on vielä virallinen lausunto tulematta.

Lysti kuvattiin päivää aikaisemmin. Lonkat A/A, Kyynärät 0/0 ja silmät terveet

Kaju (Kitkan veli 8v ) kävi tarkistuttamassa silmänsä ja terveiksi todettiin molemmat silmät.  Toisessa silmässä oli pieni Distichiasis eli ylim. ripsi.

Lystin tuloksesta olen erityisen onnellinen, koska Lystihän oli se eka pentu, joka oli jumissa synnytyskanavassa ja sen eläinlääkäri suorastaan "runnomalla" kiskoi pois ja sen takia Lystillähän oli takajalat sinisenä, mutta onneksi siitä ei jäänyt mitään haittaa Lystin elämään vaan tyttö voi jatkaa agilityn ym. harrastamista täysin rinnoin.

Ja sitten niitä muita tuloksia:

Eli Pummi-poika korkkasi pariviikkoa sitten Pirittan kanssa agilitykisat Haukiputaan Virpiniemessä. Eikä huonosti aloittanutkaan. Ensimmäinen startti meni hylyksi, mutta sitten toisesta tulikin jo nollavoitto    Ja nyt viikonloppuna Haukkukeitaalla jatkettiin samaan tahtiin. Eka rata virheetön eli nolla ja sijoitus 3. Toka mentiin vielä reippaammin ja nollavoittohan sieltäkin tuli ja serti eli sillä nousivat kakkosluokkaan  Eli huimasti neljällä startilla kakkosiin ! ONNEA vielä tätäkin kautta Piritta ja Pummi. Wau... Nyt saa ja pitääkin vähän "elvistellä"

Nelli (Kitkan sisko 8v) kisasi myös Virpiniemessä kolmosluokassa ja nollatulos sieltäkin tuli  eli kyllä veteraanikin vielä jaksaa... Onnea vielä myös Eliselle ja Nellille !

Ollaan me Kitkankin kanssa kisattu muutama startti agilityssä, mutta ei mitään mainittavaa tulosta ole tullut. Taisi lauantaina olla Kitkan viimeinen virallinen kisastartti... Haluan jättää sen eläkkeelle hyvissä voimin... En halua särkeä sitä talvella noilla kisakentillä kun tuota ikääkin on jo kuitenkin.  Hieman oli haikeakin mieli, kun ajattelin, että nytkö me ollaan Kitkan kanssa kisat kisattu   Mutta show jatkuu Kawan kanssa....

Eli tällaisia mukavia tuloksia....