Onpas tässä aikaa vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta. Osasyynä on se, että nettiyhteydet on vaihdettu eri operaattorille ja eihän ne tietenkään heti toimi.Pari viikkoa meni vikaa etsiessä !!!

Me Kitkan kanssa on aloitettu jälleen agiharkat, leikkauksesta on hyvin toivuttu. Namiki on myös toipunut hyvin. Repii ja leikkii niinkuin pentuna :)

Kasvateista Sonja aloitti lähes kuusivuotiaana agikilpailut pari viikkoa sitten :) Eikä hullummin mennytkään, vaikka hylky tuli heti alussa, kun Tarja palautti varaslähdön ottaneen Sonjan takaisin lähtöpaikalle. Sen jälkeen rata meni puhtaasti !  Ehkä Tarja uskaltaa nyt kisata ennemmänkin...

Masan on Suski käyttänyt "pallit pois" leikkauksessa. Ja Nellin on Elise käyttänyt "kohtu pois" leikkauksessa. Molemmilla on syynä ollut se, että pystyy paremmin keskittymään harrastamiseen, kun turhat nuuskimiset ja valeraskaudet ym. jää pois.

Jimi sen sijaan on ollut "miesten hommissa" ja saanut pari jälkeläistä aikaiseksi :)

Tico on kilpaillut ahkerasti Riikan kanssa agilityssä ja nollatuloksia on kertynyt kasapäin, mutta sinne Sm-kisoihin tarvittava tuplanolla jäi puuttumaan. Tico nähdään kuitenkin joukkuekisassa. Meillä Kitkan kanssa sitävastoin on se tuplanolla, mutta pari nollatulosta jäi puuttumaan, kun tuon kivivaivan takia jäi kevään kisat vähälle. No, sitten ensi vuonna...

Kaju sitä vastoin etsii Tanen kanssa kiviä, kun Tane on innostunut kiviharrastuksesta :) Hyvin pojilla menee.

Siinäpä tämän hetken kuulumiset koko katraalta.