Viikko sitten käytiin Kawan kanssa Kajaanissa näyttelyssä. Olin jo monesti ehtinyt ajatella, etten lähde sinne, vieläpä silloin sunnuntaiaamuna... Mutta Hanna sai houkuteltua, kun oli menossa sinne Micon kanssa ja eipä tuo sitten yhtään harmittanutkaan vaikka saikin houkuteltua ! Nimittäin Kawahan siellä minun yllätykseksi menestyikin, minun 10 kk ikäinen juniori !   Eli Kawa oli ROP, ROP-Junior ja sai ensimmäisen SERTin  !!!   Tuomarina oli Satu Tanner. Ryhmäkehissä sitten juostiin edestakaisin, kun sekä Juniori- että 1-ryhmä oli yhtäaikaa, mutta niissä nyt käytiin lähinnä vain esiintymässä eli ei sijoituttu neljän parhaan joukkoon. Mutta olihan se mukava kotimatka tuollaisen menestymisen jälkeen.       

Kawan arvostelussa luki että:  " Hyvä koko ja tyyppi. Feminiininen pää ja ilme. Hyvä purenta. Hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Riittävän syvä rintakehä, jonka kuitenkin tulee vankistua. Koira vielä kapea edestä, mikä ei kuitenkaan näy liikkeessä. Liikkuu tasapainoisesti hyvällä pitkällä askeleella. Hyvä karva."     Messarissahan oli arvostelulapussa vain pari sanaa, joten nyt oli ensimmäinen kunnon arvostelu eli oli vähän pitemmästi tekstiä.

Harkatkin taas alkoi joulutauon jälkeen eli lähes joka ilta on ollut johonkin menoa ja kun työssäkin pitää aina joskus käydä (onneksi vain kahden viikon jaksoina ), niin on ollut aikas raskas viikko... Muutenkin viikkoon mahtui kaikenlaista eli lähes kaikki tunneskaalat...iloa,surua, kiukkua, pelkoa, vihaakin ... ja valvottuja öitä... Mutta ne harkat on kuitenkin se mukavin asia, missä unohtuu ne ikävätkin asiat  :)  Kawan kanssa käymme keskiviikkoisin Minnan koirakoulussa agilityn juniorivalmennus-tunnilla. Kitkan kanssa käymme tiistaisin treenaamassa oman seuran hallissa, toistaiseksi Kitka hyppää taas ihan hyvin. Katsotaan nyt, vieläkö palaamme kisaradoille :)  Sitten on vielä oma koulutusryhmä agilityssä torstaisin. Ja välillä sitten vielä Kawan kaa on silloin tällöin nätö- tai toko- harjoituksia...  Eli ei kai tässä muuta kuin päivä kerrallaan 

 

     ROP, ROP-JUNIOR, SERT  Namikiss Is Royal Eagle  ja  VSP ja Tuomari