Niinpä, tänään niistä tulee Seniori-ikäisiä :)!   Niin se aika kuluu...Paljon Onnea 8-vuotiaille !

 

Tässäpä Viisikon tämän hetken kuulumisia ja muutama  kuva:

 

PUMMI

Oli laji mikä tahansa, niin kyllä tällä pojalla kiinnostusta riittää. Nyt uutena harrastuksena on Nose Work, jossa Pummi saa näyttää ja käyttää nenän toimivuutta... Ihanaa, kun Piritta keksii aina uusia juttuja Pummille :)

 

Pummi%20nose%20work%201.jpg

Tuolla se tuoksuu...

Pummi%20nose%20work3.jpg

 

DIXIE

Dixie  jatkaa Raunioetsintä -harrastustaan¨. Viime syksynä  Dixie suoritti hyväksytysti Raunioiden taidontarkistuskokeen!  Huomioitavaa on, että  viime vuonna vain kolme koiraa koko Suomessa suoritti hyväksytysti Pelastuskoiraliiton Taidontarkistus kokeen ja Dixie oli yks näistä :)  Hienoa  Dixie !  :)

 Dixien%20todistus.jpg

Dixie%20ja%20Texas.jpg

Tässäpä sitten isä ja tytär eli Dixie ja Texas :)  Texas-iskäpapparainen täytti pari viikkoa sitten 12-vuotta  ! :)

 

HILLA

"Pystykorva" Hilla tekee tassutervehdyksiä Vihdissä  :)  Toivottavasti sinne syntyy pikku-heppoja, että me Kawan kans lähdettäis katsomaan varsoja ja päästäis tervehtimään Hillaa ihan livenä :)

Hillan%20tassun%20nosto.jpg

 

LYSTI

Lysti harrastaa vielä agilityä ja kilpailee Jaanan kanssa silloin tällöin. Ja palkintojakin Lysti aina välillä kantaa kotiin, viikko sitten Lysti sijoittui kolmanneksi ja  palkinnoksi valikoitui pöllö- torkkupeitto :) Hyvä Lysti !!

Lysti%202.jpg

Lysti%20ja%20peitto.jpg

 

KAWA

Kawalle kuuluu hieman murheellisempia uutisia sen suhteen, että sillä ilmeni syksyllä maitorauhaskasvaimia. Siltä leikattiin marraskuun lopussa kolme tissiä pois ja samalla kohtu ja munasarjat. Pari kuukautta otimme "iisisti", nyt treenataan agilityä. Täytyy vain toivoa, ettei ilmene mitään etäpesäkkeitä. Minulla on kaksi koiraa menehtynyt vanhemmalla iällä maitorauhaskasvaimista lähteneisiin etäpesäkkeihin keuhkoissa, joten pieni pelko on takaraivossa. Minä toivon että saamme elää yhdessä Kawan kans vielä monta vuotta... minä en kestä, jos menetän Kawan ... :(

No hyvin on Kawa toipunut leikkauksesta. Agilitytreenit aloitettiin varovasti matalilla hypyillä ja lyhyillä treeneillä. Nyt sitten viime lauantaina oli eka kilpailustartti. Hyvin meni vaikka pari virhettä tulikin, Tästä on hyvä jatkaa vielä kilpailemista ja sitä viimeisen sertin metsästämistä...

Alla pari kuvaa viime treeneistä.

Nyt lähden kyllä jo menemään...

Kawa%20agi%20-17.jpg

Kawa ja sen sisko Lysti agilitytreenien jälkeen  ...me halutaan vielä treenata....

Lysti%20ja%20Kawa%20-17.jpg

 

Syntymäpäivä haleja ja rapsutuksia kaikille. Ei muuta kuin antaa häntien heilua iloisesti seuraavankin vuoden :) Toivon kaikkea hyvää tulevaisuuteen koko Viisikolle ja niiden omille ihmisille (itseni mukaan lukien) ! :)

 

Ja lopuksi pieni tiedotus: Suurin osa näistä Viisikon omistajista haluaisi, toivoisi ja odottaa uudeksi perheenjäseneksi ihanan Pummin jälkeläistä. Mutta koska Pummi on uros, se ei voi synnyttää, joten pitäisi löytyä sopiva narttu :)  Yhteydenottoja ja ehdotuksia odotellessa....