Lomalla ollaan, eikä ilmoja voi kyllä tällä hetkellä moittia :)  Kawalla on jo ikää reilut 4 kk.  Tyttö on ollut monenmoisessa tapahtumassa mukana. Pari viikkoa sitten vietimme viikonlopun Torniossa Agilityn Sm-kisoissa. Siellä Kawa pääsikin haistelemaan kunnon agilitytunnelmaa. Suurimman osan ajasta vietimme katsomossa kovassa metelissä. Vaikka välillä istuimme kaiuttimien vieressä, mistä kuului musiikkia ja kuulutuksia, ei se tyttöä häirinnyt, se keskittyi vain ihmisten pusutteluun ja makupalojen kerjuuseen Pusu Taputuksista ja huudoista ei myöskään välittänyt. Eilen kävimme ampumaradalla kuuntelemassa kymmenkunta kunnon laukausta ja nekin meni ainakin tässä vaiheessa "kuuroille korville". Ja uiminen siitä on ihanaa näin helteellä.   Kaupunkikävelyjä on myöskin jatkettu.

Maanantain tulee pariksi päiväksi iskä-Texas ja Dixie-sisko kera Mipen tervehtimään meitä. Ihana nähdä Dixietä :) Samalla voi sitten järjestää pentutapaamisen, paitsi Hilla-tyttönen puuttuu, kun se asuu siellä Espoossa ja Tuovi on töissä :(

Agilitytreeneissä Kawa on tietysti aina mukana katselemassa ja pääseepä välillä tutustumaan kentällekin. Kitkalla on vain ollut juoksu, joten sen kanssa ei ole nyt voinut treenata eikä kilpailla.  Kawan albumissa on muutamia uusia kuvia Haukkukeitaalla otettuja, lähinnä agilitystä eli vauhdillaputkestaulos-kuvia ja Pian opettamia tokoliike-kuvia.

1246005828_img-d41d8cd98f00b204e9800998e