Nyt kaikki Kitkan & Texasin pentuset ovat omissa kodeissaan, kun Mustasilmä-pentukin lensi lauantaina kotipesästä Tuovin kanssa Finnairin siivin uuteen kotiin Espooseen lähelle isä-Texasia ja Dixie-siskoa. Siellä odotti ylioppilas- Tea ja pari kissaa sekä tallilla muutama hevonen. Pentu pääsikin heti ensimmäisenä yönä tutustumaan tallin hajuihin, kun poni synnytti tammavarsan ! Eli siellä Tuovi ja Tea saavat nauttia kahdesta uudesta eläinlapsesta Hymy Onnea heille!

Outoa, kun koti on nyt taas hiljaisempi, mutta onneksi minulle jäi tuo yksi pentu lohduttamaan kaipausta. Se onkin aikamoinen "pakkaus", sellainen huolettoman ja rohkean oloinen, joka tervehtii kaikkia hännäntynkä heiluen Hymy Kaikki ihmiset, koirat ja kissat  ovat sen mielestä ihania, pysyisi vain tuollaisena.  Ja se on saanut Kitka-emonkin taas leikkimään... Nimen valinta on vain vaikeaa, kun en voi muka poiketa siitä vanhasta perinteestäni että seuraavan nimi jatkuu sillä tavulla, mihin edellinen päättyy. Mutta tällä hetkellä se on vielä mustajalka tai tuntematon, kun on ollut niin kiireistä etten ole ehtinyt keskittyä toiselle nimeä miettimään... Olemme käyneet jo tutustumassa agilitykisoihin ja myöskin esteitä haistelemassa, putkeen piti jo päästä, taitaa tulla "putkihullu"...  Eilen kävimme Lysti-siskoa tapaamassa ja kyllä niillä olikin lystiä Nauru Illalla vielä jaksoi temmeltää metsässä, kun kävimme Kitkan kanssa jäljestämässä.

Onnea vielä kaikille Kitkan pentusten omistajille uudesta perheenjäsenestä ja toivon sydämestäni paljon ilon päiviä ja kaikkea hyvää yhteiselle elonpolulle !