Kaksi  minun rakkaan Namikin seitsemästä pennusta on tänään saavuttanut kunnioitettavan 14 vuoden iän  ! :)         PALJON  ONNEA  KAJU ja MASA !!!

Kun on saavuttanut jo tuollaisen iän, on jokainen tuleva päivä lahja. Toivottavasti niitä päiviä on vielä useita jäljellä. Minä toistan itseäni, mutta minusta vanhat koirat ja ylipäätänsä vanhat eläimet ovat niin hellyttäviä ja elämää kokeneen näköisiä, ihania  :)

Vantaalla asuva Kaju on saanut hiljattain uuden perheenjäsenen kaverikseen, saksanpaimenkoirapennun :) Vielä kuulemma vanhus jaksaa hieman leikkiäkin ja tarvittaessa komentaa pentua. Kuule ei liioin mitään, mutta sehän on normaalia vanhuudessa, haukkua ja vahtia jaksaa vielä pihalla.:)

 Espoossa asuva Masa viettää eläkepäiviä  toisen vanhuksen Mikin ja nuorempien Haran ja Päreen kanssa. Masalla myös kuulo huono, mutta haukkua jaksaa aidalla ja ruoka maistuu :)  Eli molemmilla veljeksellä perusasiat vielä kunnossa: ruoka maistuu ja vahtia jaksetaan :)

Mutta ei muuta kuin vielä kerran PAAALJON, PALJON rakkaita Onnentoivotuksia kasvattajalta molemmille !!!

 

Kajusta ei nyt ole uusinta kuvaa, mutta alla kuva Masasta 14 v.

Masa4%20-16.jpg

 

Sonja-sisko ei ihan ehtinyt viettää tänään syntymäpäiviä veljiensä kanssa. Sonja lähti reilu kuukausi sitten  jälleen Namiki-emonsa luo, nyt sateenkaarisillalle . Sonjalle oli kasvanut mahan alle nopeasti iso, kivulias patti :(   Tarjan viesti: " Kiitos, että saimme Sonjan elämäämme. Sonjalla on aina paikka sydämissämme. Ihana koira, uskollinen ystävä" , nämä sanat lämmittävät mieltäni. Kiitos Tarja ja Aki ja tytöt, annoitte Sonjalle hyvän, rakastavan kodin.

Tämä kuva on minun mielestä yksi kauneimmista kuvista Sonjasta:

Sonja%203v9kk%20-06.jpg  Namikiss Every Day, tässä 3-vuotiaana.