Hupsista, kun tuota aikaa on taas vierähtänyt siitä, kun tänne viimeksi kirjoittelin

Kawan kanssa olemme käyneet nyt kuukauden ajan niin pentuagilityssä kuin pentutokossa. Molemmissa on ollut kivaa ja kiva ryhmä ja mukavasti ollaan mielestäni edistytty. Muutaman jälkiharjoituksen olen myöskin vielä tehnyt molemmille, kun maa on vielä sula.

 Agilityssä meillä on samalla kurssilla myöskin Lysti-sisko ja tokossa sitten taas Pummi-veli :)  Agilityn alkeet halusin käydä "oikealla" kouluttajalla eli käymme Jokisaaren Minnan koirakoulussa. Meidän kerholla ei ole nyt alkeiskurssia ja en halunnut itsenäisesti opettaa Kawalle esteitä, sillä Kitkalle opetin ne aikoinaan ja menin vasta myöhemmin ryhmään ja se ei mielestäni ollut oikein hyvä ratkaisu. Tokossa puolestaan kouluttajina ovat aussieomistaja Pia (Blacky ja Tricky) ja tyttärensä Nea. Piahan itse kilpailee myöskin tokossa.  Meillä on sellainen puolen tunnin koulutus, se on pennuille ihan sopiva aika. Odottelen kylläkin Kawalle ensimmäistä juoksua, sillä onhan se "jo" kahdeksan kuukautta vanha, joten silloin on sitten taukoa. Dixiekin on aloittelemassa agilityn alkeita ja kovasti yrittävät myös Hillan kanssa siellä Espoossa johonkin ryhmään päästä. Dixie on kuulemma  kovasti innoissaan aloitellut myöskin  hakutreenejä. 

 Ilmoitinpa mukamas Kawan Messariin Voittaja-ja Pmv-näyttelyyn, kun ajattelin yhdistää siihen samalla reissulla tapaamiset  Hesan suunnalla oleviin kasvatteihin (Kaju, Masa, Dixie, Hilla asuvat sielläpäin) Ajattelin aloittaa Kawan kans heti suurista näyttelyistä ja titteleistä...no vitsi,vitsi...kunhan nyt haetaan joku arvostelu... Hilla-sisko on myöskin ilmoitettu.

Kitkaa olen nyt käyttänyt hierojalla ja myöskin osteopaatilla, nikamia on "niksauteltu" .  Olemme nyt pari kertaa käyneet ottamassa lyhyitä agilityharjoituksia. Täytyy seurata, tuleeko Kitkasta vielä kilpailijaa... :(  Onhan tuota ikääkin  kylläkin jo kahdeksas vuosi meneillään, että pitää harkita sitten Kitkan eläkkeelle jättämistä, jos näyttää siltä, että tuo hyppääminen ei ala sujumaan hyvin, turhaa sitä on rasittaa. Kitkan sisko Nelli sitävastoin on päässyt vasta alkuun agilityssä, kun heti kolmosiin siirryttyä tuli hyppäriltä nollatulos ja sijoituskin oli viides, joten ei muuta kuin tsemppiä jatkoon 

Siinäpä tämän hetken mietteitä ja kuulumisia ja nyt miettimään harjoitusta illan agikoulutettaville 

Kitka syksyisellä pellolla

Pummi pujottelee :)

...ja putkesta ulos...