Niin se aika vain vierii nopeasti, että Namikin pennut täyttää jo kuusi vuotta !  Hyvin on tähän mennessä mennyt kaikilla. Saan olla kiitollisuuden tunteessa, että onnistuin löytämään silloin kuusi vuotta sitten kaikille sen oman  sopivan kodin. Kajun kohdalla huolestuin eniten, kun etsin sille pk-lajeja harrastavaa kotia, kun se minusta oli jo pentuna lupaava ja innokas, ja löysinkin sellaisen, mutta sitten Luoja päätti ottaa toisen omistajan eli Tanjan luokseen heti enimmäisenä vuonna. Mutta Kaju hoitikin sen jälkeen terapian tehtävää ja hienosti on Tanella ja Kajulla mennyt nämä kuusi vuotta !  Kaikkia kasvatteja olen tavannut säännöllisesti ja tapaaminen on aina yhtä riemastuttavaa :)

Tuossa aikaisemmassa kirjoituksessa onkin kaikkien kuulumisia kesäkuun alussa. Ticon menestys näyttelyissäkin jatkui eli Riikka ja Tico käväisi lahden toisella puolen eli Virossa kv-näyttelyssä viime lauantaina ja hienosti sieltä oli tuliaisena Sert. Cacib ja Tico oli vielä Rop!   Tico on myös menestynyt agilityssä kesäkuussa eli sai tuplanollan ja vielä voitto toisessa kisassa eli Ava häämöttää....:)

Onnittelut ja terveiset vielä tännekin kaikille kasvateille ja niiden omille ihmisille :) Toivon hartaasti, että  seuraavatkin  kuusi vuotta menee yhtä hyvin !