Yritetäänpä kirjoitella tähän Vuodatuksen muuttuneeseen blogiin. En kyllä tykkää tästä uudesta ulkonäöstä yhtään. On niin tylsän näköinen. Osaisi vaan itse muutella tätä, mutta kun olen hieman tyhmä näissä nettihommissa. Kun jotain oppii, niin heti se mennään muuttumaan... Se edellinen blogisivu olis ollut ihan kiva, mutta uusi palvelutarjoaja poisti sen.

No, toistaiseksi mennään tällä. En nyt löydä edes mun "rakastamia" hymiöitäkään :(

Tänään Kitkan kakarat täyttävät JO 4-Vuotta....!!!  Niin se aika menee... Terkkuja, Onnea ja Rapsutuksia Hilla, Dixie, Lysti, Pummi ja tietty Kawaakin rapsutellaan :)

Kitka-äippä jaksaa tällä hetkellä ihan hyvin. Lenkeillä käy meidän kanssa ja Kawan kans hakee keppejä lumesta.  Parin viikon päästä käymme taas lekurilla tarkastuksilla. Ja kuun vaihteessa käymme myös ihan studiossa valokuvauksilla. Kitkalla on hyvä turkki ja on se mun mielestä vaan niin hiton kaunis vieläkin... ikuistetaan se ihan ammattikuvaajan voimin :)

Kawan kans olemme käyneet uimassa tuossa ihan lähellä olevassa koirien uimalassa eli Hundspassa. Kovasti Kawa tykkää tuosta uimisesta, yhdessä Padi-aussie kaverin kanssa   uivat.  Muuten olemme vain treenanneet agilitya ja tottista. agikilpailuja ei nyt keskitalvella ole ollut ja nyt kun on vielä juoksu, niin ei päästä meidän oman kerhon kisoihinkaan. Mutta onhan noita kisoja sitten taas, kunhan kesää kohti mennään.


Olisin liittänyt pari kuvaa, mutta eipä se vielä onnistunut tässä uudessa palvelimessa :(