Viikko sitten matkasimme Kirkkonummelle Agilityn Sm-kisoja katsomaan ja kannustamaan Pummia ja Pirittaa. Mutta ennenkaikkea minä odotin, että saan nähdä "etelässä" olevia kasvattejani ja niiden omia ihmisiä. Samalla meillä oli "sukukokous" mökillä, missä Kitka ja Texas viettivät lemmenlomaa  reilut neljävuotta sitten :)  Kiitos Mippe, että järjestit meille ihanan viikonlopun Upinniemen mökillänne ihanissa merellisissä maisemissa. Raparperipiirakka maistui....   Kaikki muut Kitkan ja Teksun pennuista olivat mukana, paitsi Lysti ja Jaana eivät päässeet mukaan. Dixie nauroi koko viikonlopun samallalailla kuin Lysti ja    Hilla oli kaunistunut entisestään.  

Samalla tapasin myös Kitkan sisaruksista Kajun ja Masan. Laitan sitten kuvia tänne blogiin, kun täyttävät viikon kuluttua 11-vuotta :)

Pummi ja Piritta osallistuivat eka kertaa agilityn sm-kisoihin, tuloksia ei tullut tällä kertaa kummaltakaan radalta, ei joukkue-kisasta eikä yksilöstä. Mutta rutkasti kokemusta isommista karkeloista ja hylyistä huolimatta meno oli varsin mallikasta..... Ens viikonloppuna sitten pari on Tokon Sm-kisoissa...

Mutta tuloksia on kuitenkin tullut; Pummi kävi pari viikkoa sitten näyttämässä "virallisesti", että osaa käyttäytyä eli BH on suoritettu hyväksytysti. Onnea vieläkin !  Myös tarmokas Dixie on käynyt parissa koesuorituksessa. Rauniolla on käyty kokeissa ja kävipä "typykkä" Mipen ideasta  paimenkoiralle niinkin erikoisessa "lajissa" kuin Konekarhu-testissä..!  Ja hyvinhän se Dixie oli tuomarin mielestä haukkunut "hyvin itsenäisesti" karhua eli toimintakykyä löytyy, ei ollut mennyt "pupu pöksyyn"... :) !  Ja sieltähän oli saanut ihan "Diplomin", että on testattu karhunhaukunnassa :)   Hmn...että karhukoira...:)    Hauskaa, kun näillä mun kasvateilla kokeillaan eri lajeja eli "rikotaan rajoja"... ei nähdä asioita niin mustavalkoisesti :)  Eli ausseista on moneen menoon... :)

Tässäpä muutama "poseeraus"-kuva sukukokouksesta :)   Eka kuva on Mipen ottama ja muut Tiitan kamerasta.

 

Sukujuhla9-normal.jpg

Vasemmalta Hilla, Pummi, Kawa, Kitka-äippä, Texas-iskä (kesälook :) ja Dixie

Sukukokous7-normal.jpg

Sukukoukous1-normal.jpg

Sukukokous4-normal.jpg

sukukokous2-normal.jpg

Texas ja Dixie

Sukukokous3-normal.jpg

Kitka ja Kawa