Siitä on tänään SEITSEMÄN- vuotta, kun Namiki sai SEITSEMÄN pentua! Niin se aika kuluu nopeasti... Minulle rakas Namiki-äippä ei ole onnittelemassa enää pentujaan, tai varmasti sieltä sateenkaarensillan tuolta puolen Namikikin on ylpeä jälkeläisistään, mutta minä lähetän ONNITTELUT ja lentohalaukset Ticolle, Jimille, Masalle, Kajulle, Nellille, Sonjalle ja tietenkin  Kitkalle onkin sitten ihan omat herkut ja halaukset Nauru   

Kaikkia olen nähnyt säännöllisesti ja samanlaisena ne ovat näyttäneet pysyvän vuodesta toiseen. Menestystäkin tulee aina sillöin tällöin.  Lauantaina Tico oli suorittanut hyväksytysti Kausalassa paimenkokeen ankoilla, sijoitus oli 4/14. Hyvä paimenpoika Tico Cool  Tico ja Nelli  kisaavat agilityssä samoin kuin Sonja silloin tällöin, Masa on eläkkeellä agilitystä selän takia, Jimi vartioi ja paimentaa Hilun luona ja Kaju on samanlainen "lapsellinen villiveikko" niinkuin aina.

Kitkan kuulumiset onkin täällä blogissa luettavissa eli tämä alkuvuosi on mennyt pennutuksessa ja sitten onkin pitänyt nostaa pikkuhiljaa kuntoa ja eiköhän sitä kohta taas päästä kisakentille.

Sitten tähän myös vähän ikävämpi viesti. Eli Mippe ei sitten päässytkään tulemaan tänne, kun lauantaina Dixietä oli pistänyt kyykäärme ja tyttö joutui viettämään parisen vuorokautta eläinsairaalassa tehohoidossa Itku Kuono ja kaula olivat turvonneet kovasti. Mutta onneksi Dixie sai vasta-aineet ja plasmaa, joten nyt tyttö on kotona ja toivottavasti ei enää tule mitään jälkiseurauksia. Ja onneksi selvisi siitä, kun on vielä pentukoira ja kyynpuremaan aina menehtyykin koiria. Ja onneksi oli hyvä hoito lähellä !  Mutta pikku-Dixie onkin sisukas tyttö Pusu Joten nyt meidän pentutapaaminen jäi vähän myöhemmäksi.

Alla vielä kuukausi sitten otettu kuva syntymäpäiväsankarista.  Tämän päivän kuvaa ei viitsi ottaa, kun Kitka on ihan surkean näköinen, kun se on pudottanut lähes kaikki karvansa pennutuksen jälkeen Nolostunut

1246347137_img-d41d8cd98f00b204e9800998e