Jälleen yks vuosi on eletty... vuodesta 2011 ei ole pahemmin valittamista. Välillähän tuo "tökkii", mutta sehän kuuluu elämään....  Mutta enimmäkseen on mielessä hyvät asiat, varsinkin noiden koirien osalta. Kawan kans aloitettiin kisaaminen agilityssä ja edettiin vuoden aikana aina kolmosluokkaan ja sielläkin pari nollatulosta tuli  Haku saatiin kivasti käyntiin ja tottis...no jaa...Ja paimennuksestakin saatiin "kiksejä" eli siitä tuli kiva mieli    Mutta ennenkaikkea koirani ovat pysyneet terveinä, Kitkakin on vielä ihan nuorekas mieleltäänkin, jaksaa vielä hyvin nuorempiaan komentaa... ja olihan tuo kevään senioriterveystarkastuskin normaali kaikin puolin

Ja kasvattien osalta kuului ihan hyvää, niin vanhempien kuin nuorempienkin osalta.  Namikin pennuista ei mitään erikoista kuulunut, hyvin jakselivat,  tänä vuonnahan ne täyttävät kymmenen vuotta !  Kitkan pennut taas tekivät sellaista tulostasoa, että eihän sitä voi muuta kuin olla "ylypiäs" niistä.  Nehän täyttää tänä vuonna kolme vuotta !  ISO KIITOS kaikille kasvattien omistajille niistä ilon hetkistä, mitä olette minulle kasvateistani, niin tuloksien kuin positiivisten uutistenkin muodossa antaneet menneenä vuonna !  

Toivotan edelleen Menestyksellistä Vuotta niin tuloksien kuin terveydenkin osalta ja toivon kaikkea hyvää teille kaikille alkaneelle vuodelle 2012 !   

Happy New Year myös kaikille niille ystäville, jotka sattuu lukemaan tätä blogia...!