Lysti%20nousukuva-normal.jpg

Päivitys tulee hieman myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)    Kerrotaanpa hieman Kitkan jälkeläisten tämän hetken kuulumisia.

Toukokuun alussa Okk:n kisoissa Jaana ja Lysti, lystikkäällä menolla, nousivat kolmosluokkaan agilityssä ! Onnea vielä tätäkin kautta !  Nyt Kitkan viidestä pennusta kolme on agissa kolmosluokassa, jeeeee.... Samoissa skaboissa Piritta ja Pummi tekivät kolme nollatulosta kolmosissa !!!!!    Pitäisiköhän olla niin, että  sm-kisohin vaaditaan  osallistumisoikeuden saamiseksi  tuplanollan sijasta triplanolla, niitä ei varmaan tulis kovin paljon... :)   No parivaljakon suuntana on kesäkuussa sm-kisat Tampereella.

Me Kawan kans on nyt vain treenailtu agia ja hakua.  Meidän ajasta suuren osan on nyt vienyt talkoilu. Tässä nytkin parin viikon aikana olen viidessä eri lajissa talkoilemassa, osassa myös Kawa :)  Kv- ja ryhmisnäyttely oli viime viikonloppuna. Kawa oli minulla mukana rokotustarkistuspisteessä katsomassa minkälaisia tyyppejä niitä näyttelyyn menee...  Kawa on niin ihana kaveri, se vaan rauhallisena katselee. . Ens viikonloppu menee pk-lajeissa. Kawa on jälleen häiriökoirana Bh-kokeessa lauantaina ja sunnuntaina sitten minä maalimiehenä (=naisena) Haku-kokeessa.  Ja sitten on vielä viikon päästä agi-kisat ja jälki, joissa talkoilen. Että siinäpä sitä, mutta minusta on kiva olla tekemässä muille kisoja :)  Tuolla näyttelyssäkin Äimärautiolla meillä oli tosi kivaa sekä toistemme että näyttelyyn tulijoiden kanssa ja palaute meille talkoolaisille oli vain positiivista.  No parin viikon päästä mekin sitten ollaan osallistujina kisoissa,  suuntaamme silloin pohjoiseen Saariselälle agikisoihin. Siellä on kahdeksan agistarttia kolmena päivänä, mutta me jätämme yhden startin väliin...:)  Sen jälkeen jäämme vielä sinne pariksi päivää ja käymme vaeltelemassa Kiilopäällä. :)

 Kovin lystikästä kuulumista ei nyt sitävastoin tällä hetkellä kuulu Hillalle. Hillaa (asuu Vihdissä) oli maanantaina puraissut kyy ylähuulesta ja sehän tiesi 12 tunnin tiputusta ja antibiootti kuuria ja lepoa viisi päivää :(  Kolmen viikon päästä on sitten kontrollilabrat. Eli on se aikamoista myrkkyä tuo kyyn myrkky :) Hillahan ei ole kunnioittanut kyitä eikä muitakaan epämääräisiä elukoita, jotka tulevat sen alueelle. On ajanut nyt vasta vihaista torahampaista villisikakarjuakin pois ym. Kunnon vahti, suojelee kotitilaa ja hevosia :)

Alla sitten lystikkäitä kuvia Dixien viikonlopun rauniotreeneistä (Espoossa), tässä osa kuvista. Maalimiehet löytyi, mutta niitä kuvia en tähän laita. Välillä noustaan vauhdilla seinääkin pitkin tarkistamaan :) . Tuo kuva autossa olevan maalimiehen löytymisestä on minusta hauska, siinä Dixien katse on vähän hölmistynyt ensin, mutta pitäähän sitä kuitenkin ilmaista kun maalimies löytyi :)

Kuvaaja on Irene Vinha, kuvia ei saa kopioida.

159-normal.jpg         199-normal.jpg

171-normal.jpg175-normal.jpg

 

    177a-normal.jpg    179-normal.jpg

 

183-normal.jpg       225-normal.jpg    236-normal.jpg

243-normal.jpg      267-normal.jpg            277-normal.jpg

189-normal.jpg      192-normal.jpg

211-normal.jpg          299-normal.jpg  305-normal.jpg   307-normal.jpg