Namikiss E-pentue täyttää tänään kunnioitettavat 11-Vuotta !!!   Paljon,paljon   Onnea ja "lentorapsutukset" lähtee täältä kasvattajalta  Kajulle, Masalle, Nellille, Sonjalle ja Kitkaahan minä rapsutan ihan itse :)  !!!!  Jimistä en ole kuullut mitään tiedusteluista huolimatta vähään aikaan, mutta onnea Jimi-boyllekin, olit missä lienetkin.....Ja sateenkaarisillalle "lentosuukot"  rakkaalle Ticolle...

Tämä pentue oli kyllä sellainen "hassu" pentue, jonka kanssa tapahtui ja sattui kaikenlaista "ekstraa"... Muistelen usein ja kertoilen niitä tapahtumia :)  Ihanaa, että ne ovat saaneet elää näin pitkään suht terveenä ja saavat elää koiran vanhuutta !   Olisinpa nähnyt Ticonkin vanhenevan, se  satuttaa vieläkin.... :(  

Mutta  minulta KIITOS  lähtee  noiden vanhusten perheenjäsenille  ! :)

 

Alla kuvia veteraaneista ja pakko taas vähän muistellakin  :)

Kaju2-normal.jpg

Kaju1-normal.jpg

KAJU oli se hiiren kokoinen "keskonen" jonka Namiki-emo yritti "hävittää" . Katsoi ilmeisesti, että ei ole elinkelpoinen. Mutta "uhmasin"  luontoa ja hoidin niin, että pojasta kasvoi ihana tempperamenttinen koiruli. Muut kiusasivat sitä pienuutensa takia vetämällä mm korvista. Monet kerrat pelastin sen, kun se kiljui. Mutta kun poika kasvoi, sehän "kosti" kiusaajille :) Eli Kaju on joutunut "pentukiusaamisen" kohteeksi... :) :)   Sille ei kuitenkaan jäänyt mitään "traumoja" siitä.... :)   Kaju on ollut terve koko 11-vuotisen elontaipaleensa ajan ja toivottavasti   terveitä päiviä on vielä jatkossakin runsaasti.

Tapasin Kajun pari viikkoa sitten "etelän" reissulla. Se meidän tapaaminen on aina yhtä erikoislaatuista ja riemukasta. Siitä Kajun kiljumisesta ei tahdo tulla loppua...:) Ihana tyyppi !  Päivääkään ei ole tarvinnut harmitella, että "pelastin" sen elämälle...  Tanen sanoin; " Olen odottanut, koska tämä koira ukottuu.."   :)   

p.s. ei muuten uskois noista pariviikkoa sitten otetuista kuvista että on 11-vuotias, Kaju on niiiin "täpäkkänä" :)

 

Masa1-normal.jpg

Masa2-normal.jpg

MASAn tapasin myös pari viikkoa sitten "etelän" reissulla Kirkkonummella. Masan olemus muistutti niin Kitkaa... Ihanasti noi korvat "sojottaa".. Laura kertoi, että "Masa viettää vanhan koiran elämää".  Selkähän Masalla on vaivannut pitempään ja nyt on sitten jatkuvalla kipulääkityksellä. Ei muuta kuin rauhallisia "eläkepäiviä" jatkookin :)

 

Sonja1-normal.jpg

IMG_9110-normal.jpg

IMG_9115-normal.jpg

SONJA taas muistuttaa hyvin paljon Namiki-emoa. Sonjakin on saanut elää terveenä nämän 11-vuotta. Mitä nyt kohtutulehdus oli pari vuotta sitten, mutta siitäkin selvittiin kohdun poistolla. Tarjan kertomana "Sonja viettää nyt kotikoiran elämää. Niin ne vuodet menee..välillä pitää ihan jäädä miettimään, että missäs mennään. Sonja kun on vieläkin aina valmis kaikkeen touhuun. On ovella häntä huiskien iloisena odottamassa , kun johonkin lähtöä teemme. "    Ihanaa !  Ei muuta kuin paljon terveitä päiviä vielä jatkoonkin ! :)

 

IMG_0656-normal.jpg

Nelli2-normal.jpg

Nelli1-normal.jpg

NELLI asusteleekin täällä Oulussa. Nelliä näen useammin, vaikka nyt on muutama kuukausi aikaa, kun viimeksi tapasimme.  Elisen kertomana " Nelli on vanhetessaan vähän höperöitynyt, haukkuu välillä meitäkin. Liekö silmissä jotain näön heikkenemistä, hieman samentuneet ovat. Hännässä joku patti, mutta muuten on voinut oikein hyvin"   Ei muuta kuin terveitä vanhuudenpäiviä Nellille jatkookin...

Kitkaistuu-normal.jpg

KITKAsta laitan vain tämän yhden keväällä otetun kuvan, kun Kitkasta on tuolla aikaisemmissa blogikirjoituksissakin enemmän kuvia.Ja myöskin Kitkan voinnista olen kertonut muissa kirjoituksissa. Tämän hetken tilanne on, että imurauhaset ovat pienentyneet kovasti. En tiedä, onko se koirilla hyvä vai huono asia..  Mutta tuon "etelän" reissun jälkeen Kitkalle tuli pissatulehdus, liekö meressä uiminen vai mistä syystä...Nyt on antibioottikuurilla ja torstaina  menemme taas käymään lekurilla ja katsotaan missä mennään. Myöskin sellainen ISO punkki tuli "etelän" tuomisena, se oli imenyt itsensä täyteen ja putosi sitten lattialle..yöäk..Kitkalla oli iso patti ja laajasti ihon alaista verenvuotoa :(  Vaikka teen joka päivä punkkitarkastuksen ja myrkytkin on laitettu, niin siltikin tuonne paksun aluvillan alle jää huomaamatta.  Tulisi talvi... Inhoan punkkeja, kun ne ovat yksi pahiten tauteja levittäviä olentoja... Olen yhä sitä mieltä, että Kitkan terveyteen saattoi vaikuttaa se viime kesän punkki "hyökkäys"  :( Muutenhan Kitkakin on saanut elää terveitä vuosia.