Eilen sitten molemmat tytöt olivat leikkauspöydällä yhtäaikaa ja minä kävelin kaupungilla sen parituntisen liikkeestä toiseen käydäkseni vessassa. No joo, onneksi kaikki meni hyvin ja heräämössä molemmat heti nosti päätään kun menin paikalle.

 Namikin mammatuumori olikin sitten oletettua suurempi ja toinenkin patti oli löytynyt, joka poistettiin samalla. Toivottavasti ne patit jäi noihin kahteen eikä uusia ilmaannu. Namikilla ei ole nyt sitten kahta riipputissiä :) Hyvin se on toipunut, heti illalla oli ihan normaali. Tikkejähän siinä on aika liuta, mutta ne poistan parin viikon päästä. Kauluria Namiki ei ole tarvinnut.

Kitkallakin se virtsatiekivi oli suurehko ja hankalassa paikassa, mutta kaikki meni onneksi hyvin.Kipulääkettä Kitka on tarvinnut luonnollisesti enempi kuin Namiki. Mutta yö oli suht rauhallinen, mitä nyt kaulurin oli onnistunut saamaan pois. Kitka kun on kiltti, eikä nuole haavaa, kun sitä on kerran kielletty, niin en ole pitänyt kauluria muulloin kuin silloin, kun poistun kotoa. Olihan se kieltämättä hauskaa alussa, kun toinen raukka törmäili kaulurin kanssa minne sattuu...

Itsekin olen tämän viikon sairaslomalla, joten meitä on nyt sitten kolme potilasta hoitamassa toisiamme...