Onpas aikaa taas vierähtänyt viimeisestä päivityksestä, hups !   No nyt on kuitenkin aihetta päivittää.

Ja aloitetaanpa tuosta monitaituri- paimenpojasta eli Pummista :)

Pummi ja Piritta korkkasivat kesäkuun alussa Raahessa Pk-lajin ja siinä jälkikokeen. Eikä huonosti aloittaneetkaan, vaan heti tuli JK 1 !  Paaaljon Onnea vielä  " multitalenteille"  Pirittalle ja Pummille  :) !!!

Kuvia tottisosuuden noudoista. Kuvannut Tiina Ahvenlampi.

Pummi%20tottis%202.jpg

Pummi%20tottis.jpg

Pummi%20tottis%204.jpg

 

Sitten monitaiturit edustivat hienosti  Agilityn Sm-joukkuekisassa OKK:n joukkuetta tekemällä nollaradan :)  Ja OKK:n joukkue oli hienosti neljäs yli 70 joukkueen kisassa eli ei huono tulos !!!   ( ja huom. pakko mainita, ei yhtään bortsua ollut joukkueessa...).

Sitten vielä Pummin kevään tuloksiin lisätään Hyppyserti agilityssä eli yhtä sertiä vailla, jotta saisi lisätä titteliriviin Hyppyvalio :)

 

Ja sitten kuvia Agilityn Sm-kisoista, jotka järjestettiin tällä kertaa Oulussa  kesäkuussa. Kuvannut Sari Eskelinen.

 

Ensin Pummin menoa...pujottelussa haukutaan, että rytmi säilyy...

Pummi%20sm-13%201.jpg

...ja asennetta löytyy ....                                               ( ai että on hyvä kuva ! )

Pummi%20sm-15%20%202.jpg

...ponnistus kohdallaan, eikä rimat tipu....

Pummi%20sm-15%203.jpg

 

Ja sitten Kawan menoa... tassut kauniisti rintaan, niin rima ei tipahda...

Kawa%20sm-15%202.jpg

...tarkkana keinulla, sehän pitää laskeutua maahan asti....

Kawa%20sm-15%203.jpg

...siinähän se on...ja mihinkäs sitten...

Kawa%20sm-15%201.jpg

...A-este suoritetaan tappihäntä "tötteröllä" ja suu ammollaan...nyt taas alas asti ja vauhdilla...

Kawa%20sm-15.jpg

 

Ja sitten Lystin menoa... kuvannut Jari

...tästähän tämä menee yli kevyesti...

Lystikk%C3%A4%20sm-15%203.jpg

...ja alas kauniisti niin, että häntä vain heilahtaa...

Lystikk%C3%A4%20sm-15%202.jpg

..ja sitten pitää muistaa se kontakti, kun tuo setä noin tuijottaa...

Lystikk%C3%A4%20sm-15.jpg

 

 Jaana ja Lysti sekä minä ja Kawa olimme Lakeuden koiraharrastajien joukkueessa, meidän joukkue ei saanut tulosta, kun tuli hylkyjä. Mutta hyvää menoa oli Lystillä ja Jaanalla ja omaankin rataan olin tosi tyytyväinen, vaikka lopussa tulikin hylky, kun ohjaus herpaantui. Ne hylytkin oli ns "hyviä" hylkyjä, joista jäi hyvä "mieli".   Eli kolme sisarusta osallistui sm-kisaan, Pummi, Lysti ja Kawa. Olen ylypiäs porukasta, hyvää menoa oli kaikilla, hyvä me !!! :)  Ne suoritukset löytyy Yotubista videolta, jos jotakuta kiinnostaa, en osaa linkittää tähän sitä.

 

Kesäkuun alkupuolella tehtiin perinteinen Saariselän reissu, jossa oli Yöttömän yön Agilitykisat. Kahdeksan starttia kolmen päivän aikana. !  Me Kawan kans tehtiin kolme nollarataa, jossa on myös tuplanolla eli ens kesän sm-kisoihin on se jo valmiina :) Eli tuplanolla tarkoittaa peräkkäisillä radoilla samana päivänä saatua nollatulosta ja se vaaditaan, jotta on osallistumisoikeus yksilöiden kisaan Sm-kisoissa. Se on se "hankalin" vaatimus niihin skapoihin, muutenhan vaaditaan seitsemän nollatulosta.  Olihan meillä tänäkin vuonna osallistumisoikeus yksilöiden sm-starttiin, mutta jostain syystä en sitten ilmoittautunut... ,     Kivaa oli myös siellä Lapin reissulla, matkaseurana oli Lysti ja Jaana sekä Padi ja Merja. Parina päivänä kävimme taas valloittamassa pari tunturia. :)

Meillä menee kesä kierrellessä Agilitykisoissa ja Pk- Hakua tietysti treenaillaan. Kawan kans on niin mukava puuhastella, kun sitä ei enää tarvi kauheasti opettaa vaan asiat on sillä "pääkopassa" ja me ylläpidetään niitä taitoja eri lajeissa :)