Pientä päivitystä tänne blogiinkin, kun tuntuu tuo elämä olevan niin vauhdikasta, ettei ehdi kirjoitella tänne ja kun tämä talokin pihatöineen vaatii kesällä oman aikansa. Nyt sitten iski kunnon kesäflunssa, niin ehtii näin sairaslomalla kirjoittelemaan ja laitoin jopa kotisivujen päivittäjälle tehtävää...

Kawan kanssa olemme kierrelleet kaikenlaisia tapahtumia. Tyttö on kyllä reipas ja herättää ihastusta. Se kun tykkäis antaa pusuja Pusu  Pysyis vain tuollaisena. Minä tietysti onnistun sen "pilaamaan" jollainlailla jossain vaiheessa... Sunnuntaina olimme katsomassa vinttikoirien juoksukilpailuja ja maanantai-iltana sitten raveissa ja ei se edes huomannut koko hevosia, kun oli niin paljon muuta mielenkiintoista, toisia koiria, ihmisiä, lapsia jne. No kävimme sitten tallialueella, että sai tehdä vähän lähempää tuttavuutta hevosten kanssa.  Agilitykisoissa ja  -harkoissa olemme tietysti eniten viihtyneet. Onpa vähän jo harjoiteltukin :) Mutkaputki ja muutama este (rima tietysti maassa) menee vauhdikkaasti. Se on vain niin kova hyppelemään ja juoksemaan, että mikähän sen lonkista ja kyynäristä sitten tulee...Huuto  Pentukerhossa olemme keskiviikkoisin myös käyneet. Siellä saa erirotuisten pentujen kanssa temmeltää mielin määrin. Eilen se kyllä tutki enempi ihmisten taskuja makupalan toivossa Kieli ulkona  Samalla kertaa olemme vähän kierrelleet kaupunkielämään tutustumassa. Että on tässä sitä "sosialisoitu"... Kotipihalla on makkaraneliötä haisteltu nurmikolla, hyvin on nenä maassa pysynyt.

Viikon päästä alkaa loma ja heti ensiksi suuntaamme Tornioon Agilityn Sm-kisoihin kannustamaan muita, ennenkaikkea Annikaa ja Fiiaa tietysti,mutta myöskin Riikkaa ja Ticoa ja oman kerhon joukkuetta ja auspai joukkuetta ja...Kitkallahan ei ole tarpeeksi nollia,jotta voisi osallistua, kun koko talvi meni pennutuksessa ja olemme vasta rakentamassa kuntoa, tuntuu tuo vauhti sillä olevan vain kadoksissa pennutuksen jäljiltä entisestään.

Alla kuva, missä Kawa on taas lähdössä lentoon...

1244106759_img-d41d8cd98f00b204e9800998e