Näyttää kesällä olevan tuota kaikenlaista puuhastelua niin paljon, ettei ehdi pahemmin kirjoitella blogiin. Mutta eipä meille mitään erikoista kuulukkaan tällä hetkellä. Loma meni erilaisissa tapahtumissa käydessä ja vähän reissatessakin.

 Kawa on uinut kovasti, tykkää hakea keppiä vedestä.  Käytiinpä tuossa ensimmäinen mätsärikin eli Match Show eli vähän opeteltiin näyttelykäyttäytymistä. Kovasti tuomari tykkäsi, varsinkin Kawan silmistä, tultiin punaisten pentujen toiseksi. Kai sitä jossain virallisessa näyttelyssäkin pitää käydä sitten myöhemmin, kunhan tyttö kasvaa vielä. Eihän se ole vasta kuin 5 kk ! Hienosti se osaa käyttäytyä toistaiseksi ainakin... Nauru... ainakin minun mielestä, muitten mielipideille on ihan sama, mitä ajattelevat... Tukittu  Agilityn alkeita olemme myöskin ottaneet hiljalleen; siivekkeen kiertämistä, eteen lähettämistä, puomin kontaktin harjoitusta ja sen sellaista pientä. Putki ja pussi on hauska juttu Kawan mielestä :)  Makkarajälkeä on myöskin harjoiteltu nurmikolla.  Lampaisiin ajateltiin käydä tutustumassa Marjon luona joku päivä.

Kitkan kanssa meillä venyi tuo agilityn kilpailutauko odotettua pidemmäksi. Se nimittäin harjoituksissa "ähkäisee" hypyn alastulossa eli sillä ei ole kaikki vielä ihan kunnossa synnytyksen jälkeen.  Tällä viikolla käydään eläinlääkärillä ja ensi viikolla hierojalla. Luultavasti sillä kiinnikkeet häiritsee hyppäämistä. Kitkaa olen kanssa yrittänyt uittaa ja kävelyttää vedessä, että jos siitä olisi apua, vedessä olohan on tunnetusti hyvää "jumppaa".

Minä aloin tämän kuun alusta tekemään töissä puolikasta eli olen ainakin vuoden verran puolikkaalla töissä ja  toisen puolen kuntoutustuella, katsotaan sitten tilanne uudestaan. Ei nuo kädet oikein kestäneet enää tuota täysaikaista työntekoa. Onpahan nyt enemmän aikaa koirien kanssa oleiluun, kun on vapaita viikkoja. Ja ehkä sitä aikaa löytyy sitten tänne blogiinkin kirjoitteluun paremmin, kun tälläisen on kerta laittanut Nolostunut